Over Super Chill.

Beweging voor het welzijn van kinderen.

Super Chill is een organisatie die zich richt op het welzijn van kinderen. Via onze Super Chil App met klassikale yoga- en mindfulness oefeningen helpen we kinderen omgaan met de huidige genormaliseerde stresslevels in het basisonderwijs. Daarnaast willen we samen met leraren, scholen, ouders en beleidsmakers ook de échte werkdruk gaan aanpakken. Zodat dat het welzijn van kinderen het fundamentele uitgangspunt wordt, vanwege de verstrekkende positieve invloed ervan op de ontwikkeling van kinderen binnen én buiten klaslokalen.

De grondleggers van Super Chill.

Super Chill is een initiatief van Rituals Cosmetics en De Nieuwe Yogaschool. De eigenaar van De Nieuwe Yogaschool – Johan Noorloos – heeft als leerkracht gewerkt in het basisonderwijs. Hij heeft de prestatie- en werkdruk aan den lijve ondervonden. En hij zag ook het beperkende effect op de kinderen. De eigenaar van Rituals – Raymond Cloosterman – zet al jaren rust en bewustwording centraal in het dagelijks leven van mensen. Zowel Johan als Raymond willen nieuwe generaties iets waardevols bieden via de kracht van yoga, mindfulness en meditatie. Door de handen ineen te slaan willen ze voor 2024 wereldwijd twee miljoen kinderen bereiken.

Het bestuur van Super Chill.

Het bestuur van Super Chill bestaat uit drie super chille krachten: Niki Schilling, Johan Noorloos en Prof. Dr. Susan Bögels. Niki is Director Innovations bij Rituals, Johan is auteur, yogadocent en eigenaar van De Nieuwe Yogaschool en Susan is professor in Family Mental Health aan de Universiteit van Amsterdam.

Niki Schilling
Niki Schilling
Johan Noorloos
Johan Noorloos
Prof. Dr. Susan Bögels
Prof. Dr. Susan BögelsFoto door: Kee and Kee

De partners van Super Chill.

De stichting is super blij samen te werken met deze organisaties. Zo komen we stapje voor stapje dichterbij ons doel. Klik op het logo om meer te weten te komen.

The Mindset Society.

Atmata Yoga.

Mindful Class.

Downloads