Ontdek de
Super Chill App

Super Chill is een gratis app voor kinderen vanaf 6 jaar om te oefenen met de super powers in je koppie. De oefeningen zijn om rustig te worden, ritueeltjes te leren en lekker te bewegen. Geen zorgen: je hoeft niet uren stil te zitten in kleermakerszit.
Rustig worden

Kalmer kalmst

Droom je wel eens van een kalm koppie, zo rustig als een kabbelend beekje? Wij hebben precies wat je nodig hebt: Super Chill oefeningen. Deze video’s zijn geïnspireerd op meditatie, maar wat ze écht speciaal maakt, is hoe ze je leren surfen op de golven van prikkels en zenuwtjes. Klaar om te leren hoe je die storm in je hoofd omtovert in een zacht briesje?
Ritueeltjes

Gewoontes

In onze video's ontdek je kleine Super Chill ritueeltjes die jouw hoofd frisser en rustiger maken. Elke oefening is als een geheime sleutel naar jouw super powers. Hierdoor sta je steviger in je gympen, laarzen of waterschoenen. Klaar om te ontdekken hoe je met een paar simpele ritueeltjes elke situatie de baas wordt?

Emma

9 jaar

Ik werd er snel rustig van, en dat was echt Super Chill!

Pippa

8 jaar

Mama, als ik morgen die prik krijg, hebben we dan nog tijd om ervoor nog even Super Chill te doen? Gisteravond heb ik de hele avond in bed m’n duim vastgehouden. Ik geloofde niet dat het werkte, maar het werkte wel

Max

8 jaar

Als ik bijvoorbeeld boos ben, kan ik dit doen

Ontdek nu zelf
Super Chill

Ontdek de gratis app

De app kost jou helemaal niets en is helemaal zonder reclame. We hebben de app zo gemaakt dat grote mensen én kinderen hem snappen.

Veilig voor kinderen

De Super Chill app is veilig te gebruiken en je privacy is beschermd. Beloofd!

De uitdagingen en kansen van de digitale wereld

Van
De schommel tot Lion King:
transformeer elk moment in een Super Chill avontuur!

Download app
Bewegen

Rekken en strekken

Deze Super Chill video's staan boordevol oefeningen die je niet alleen in beweging brengen, maar je ook leren hoe je je lichaam kunt rekken en strekken tot je zo veerkrachtig bent als een elastiekje met panterprint! Zowel in je lijf als in je koppie. Deze avonturen maken je mentaal sterker en soepeler dan ooit. Voor grote mensen is het ook een aanrader om af en toe even alle stomme dingen uit het lijf te strekken of even vleugels te krijgen.
Koppie erbij

De volle aandacht

Deze oefeningen leren je hoe je jouw Super Chill focus kunt aanzetten, zodat je niet als een frisbee door alle kanten van de kamer vliegt met je gedachten. Het is als het hebben van een magische afstandsbediening die alleen jij kunt bedienen. Deze oefeningen toveren hete hoofden om in fris en rustige koppies.

Download
de gratis app

Ontdek de wereld van Super Chill! Zo begin je gelijk aan een avontuur vol frisse en rustgevende oefeningen speciaal voor kinderen. Hoe sneller je de app download, hoe sneller je aan de slag kunt (en dit bedoelen we zo stressloos mogelijk natuurlijk).