Ontdek de
Super Chill App

Super Chill is een gratis app voor kinderen om te oefenen met de super powers in je koppie. De oefeningen zijn om lekker te bewegen, rustig te worden en ritueeltjes te leren. Geen zorgen: je hoeft niet uren stil te zitten in kleermakerszit.
Rustig worden

Kalmer kalmst

Droom je wel eens van een kalm koppie, zo rustig als een kabbelend beekje? Wij hebben precies wat je nodig hebt: Super Chill oefeningen. Deze video’s zijn geïnspireerd op meditatie, maar wat ze écht speciaal maakt, is hoe ze je leren surfen op de golven van prikkels en zenuwtjes. Klaar om te leren hoe je die storm in je hoofd omtovert in een zacht briesje?
Ritueeltjes

Gewoontes

In onze video's ontdek je kleine Super Chill ritueeltjes die jouw hoofd frisser en rustiger maken. Elke oefening is als een geheime sleutel naar jouw super powers. Hierdoor sta je steviger in je schoenen. Klaar om te ontdekken hoe je met een paar simpele ritueeltjes elke situatie de baas wordt?

Emma

9 jaar

Ik werd er snel rustig van, en dat was echt Super Chill!

Jorinde

Juf

Super Chill brengt rust en focus terug in de klas

Max

8 jaar

Als ik bijvoorbeeld boos ben, kan ik dit doen

Ontdek nu zelf
Super Chill

Ontdek de gratis app

De app kost jou helemaal niet en is ook helemaal zonder reclame. We hebben de app zo gemaakt dat grote mensen én kinderen hem snappen.

Veilig voor kinderen

De Super Chill app is veilig te gebruiken en je privacy is beschermd. Beloofd!

De uitdagingen en kansen van de digitale wereld

Van
De schommel tot Lion King:
transformeer elk moment in een Super Chill avontuur!

Download app
Bewegen

Rekken en strekken

Dompel je onder in onze Super Chill video's boordevol oefeningen die je niet alleen in beweging brengen, maar je ook leren hoe je je lichaam kunt rekken en strekken tot je zo veerkrachtig bent als een elastiekje! Deze avonturen maken je mentaal sterker en soepeler dan ooit. En hey, grote mensen, jullie zijn meer dan welkom om mee te doen en samen met ons te ontdekken hoe leuk het is om samen te groeien en te buigen.
Koppie erbij

De volle aandacht

Deze oefeningen leren je hoe je jouw Super Chill focus kunt aanzetten, zodat je niet als een frisbee door alle kanten van de kamer vliegt met je gedachten. Het is als het hebben van een magische afstandsbediening die alleen jij kunt bedienen. Deze super powers kun je tevoorschijn toveren elke keer wanneer je koppie druk is.

Download
de gratis app

Ontdek de wereld van Super Chill! Zo begin je gelijk aan een avontuur vol frisse en rustgevende oefeningen speciaal voor kinderen. Hoe sneller je de app download, hoe sneller je aan de slag kunt (en dit bedoelen we zo stressloos mogelijk natuurlijk).