Super Chille partner

Stichting Super Chill & Rituals Cosmetics: Samen Sterker

Stichting Super Chill biedt de app volledig gratis en reclamevrij aan. Dit wordt financieel mogelijk gemaakt door onze founding partner, Rituals.
Samen Sterker
Rituals is een Nederlands wellbeing beauty merk, gecertificeerd als B Corp™, dat zich inzet voor een positieve impact op onze wereld. Dit doen ze door zich te richten op het creëren van welzijn voor mensen en planeet, door het goede voorbeeld te geven en te investeren in projecten die een positieve impact maken. Onder deze paraplu valt ook hun steun aan Stichting Super Chill, wat de basis vormt van onze samenwerking.
De oorsprong
Het concept van Stichting Super Chill ontstond uit een idee van Niki Schilling, onze bestuursvoorzitter en gecertificeerd yoga-docent. Ze merkte op dat er in het onderwijs weinig aandacht was voor het ontwikkelen van mentale vaardigheden die kinderen helpen om veerkrachtig op te groeien. Samen met Johan Noorloos, founder van de Nieuwe Yogaschool en voormalig leerkracht, werd het concept van Super Chill geboren: een initiatief om kinderen mentaal veerkrachtiger te maken door middel van yoga, meditatie en mindfulness.

Niki presenteerde dit idee bij haar werkgever Rituals, waar het met open armen werd ontvangen. Zo werd de basis gelegd voor onze waardevolle samenwerking.
Trotse partner
Raymond Cloosterman, oprichter en CEO van Rituals, onderstreept het belang van onze missie: “In een wereld waar steeds meer jongeren last hebben van angst, depressie en andere mentale uitdagingen, is preventie belangrijker dan ooit. Doordat Super Chill de mentale veerkracht van jonge kinderen bevordert, door middel van eenvoudige en speelse oefeningen en routines, helpen we bij het bouwen van een solide basis voor de volgende generatie. Door deze missie te sponsoren zorgen we ervoor dat kinderen de veerkracht ontwikkelen die nodig is om alle uitdagingen aan te gaan die op hun pad komen.”
De missie
Onze ambitie is om binnen drie jaar ten minste 10 miljoen kinderen in Europa te helpen bij het ontwikkelen van een gezonde en positieve mindset. Met de steun van Rituals is deze droom te verwezenlijken.

Stichting Super Chill opereert geheel zelfstandig en behoudt 100% onafhankelijkheid in al haar activiteiten.