Najaar 2022 De Super Chille Dagen

FAQ

Zit jouw antwoord er niet tussen?
Neem dan gerust contact met ons op

Algemeen

 • Ik kan de app niet downloaden.

  Is je telefoon of tablet up-to-date? De Super Chill App wordt niet ondersteund door oudere software. Installeer eerst de nieuwe updates op je telefoon of tablet. Verwijder vervolgens de app en download deze opnieuw.

  – Voor iPhone-gebruikers: iOS 8 en hoger
  – Voor Android-gebruikers: Android 4 en hoger

 • Ik kan de link naar de App Store / Playstore niet openen.

  Heb je een werkende internet connectie? Check altijd eerst je wifi verbinding of data.

 • Waarom kan ik de app niet downloaden of vinden in de App Store / Playstore?

  Je kunt de app alleen downloaden met een App Store-account of Playstore-account in de landen die de app ondersteunen. Momenteel is dat Nederland, België, Duitsland en Tsjechië.

 • Kan ik de app ook gebruiken op mijn iPad of tablet?

  De app is specifiek gemaakt voor smartphones, maar de kans is groot dat Super Chill ook op je iPad of tablet goed werkt. Via je Digibord kun je altijd een connectie maken met elke internetbrowser, dus ook met de browser op je iPad of tablet. Volg de instructies op je telefoon (‘Afspelen op Digibord’).

 • Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

  Stuur een mailtje naar info@superchill.org. Of deel je opmerkingen of vragen in de app via de Feedback-optie onder ‘Instellingen’.

 • Wanneer kan ik de oefeningen gebruiken en waarvoor?

  Je hebt geen voorkennis of voorbereiding nodig. Baseer het vooral op je eigen behoeftes en die van je leerlingen. Elke oefening heeft een korte beschrijving waarin het doel en de oefening staat uitgelegd. De categorieën verklappen stiekem al voor welk moment je een oefening kunt gebruiken.

  Voel je vooral vrij om te mix- en matchen! Soms heeft je klas halverwege de dag een kickstart nodig, of moet je een gestreste klas juist kalmeren als de schooldag net begonnen is. Het is volledig aan jou wanneer en waarom je een oefening gebruikt.

 • Kan ik de app ook blijven gebruiken zonder account?

  Je krijgt toegang tot 5 oefeningen zonder account. Deze blijven altijd beschikbaar voor je. Zonder account krijg je alleen geen toegang tot nieuwe content en functionaliteiten. Wil je gratis toegang tot alle content? Maak dan zeker een account aan!

 • Waarom kan ik de app niet downloaden of vinden in de App Store / Playstore?

  De Super Chill App is momenteel beschikbaar in de volgende landen:
  – Nederland
  – België
  – Duitsland
  – Tsjechië

  Buiten deze landen krijg je momenteel helaas geen toegang tot de app.

  Bevind je je wel in een van deze landen, maar werkt de app niet? Het kan ook zo zijn dat je smartphone nog niet up-to-date is. Onderstaande versies ondersteunen de Super Chill App:

  – iOS: 8.0 of hoger
  – Android: 4.1 of hoger
  Update eerst je smartphone en download en installeer de app opnieuw.

 • Moet ik betalen voor de app of voor de inhoud van de app?

  Het downloaden, installeren en gebruiken van de Super Chill App is he-le-maal gratis. Je zal dus nooit onaangenaam verrast worden met in-app aankopen.

 • Mijn Huawei of Honor-apparaat kan de app niet vinden. Wat doe ik nu?

  Door een handelsrestrictie vanuit de Verenigde Staten kunnen nieuwe Huawei-apparaten de app niet meer downloaden. De app wordt op dit moment ook niet aangeboden in de Huawei App Gallery. Heb je een Huawei-telefoon ouder dan 2019? Dan zou de app wel beschikbaar moeten zijn via de Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superchill.superchill.

 • Waar kan ik de app downloaden?

  Download de app in de App Store voor Apple/iOS-apparaten (zoals de iPhone) en in de Google Play Store voor Android-apparaten. Op onze website vind je linkjes naar beide stores: http://superchill.org/en/our-app/. Chill!

Digibord en connectivity

 • Kan ik de app via Chromecast of AirPlay connecten met een ander beeldscherm?

  Nee, op dit moment kan dat nog niet. Maar niet getreurd: het staat wel op de planning voor een volgende versie.

 • Heb ik een internetverbinding nodig als ik de app wil gebruiken?

  Ja, zodra je de app gebruikt worden de oefeningen geladen en afgespeeld via internet. Zo zorgen we ervoor dat de app niet te veel ruimte inneemt op je telefoon.

 • Ik krijg geen video's, audio of beelden te zien in mijn app.

  Check eerst of je verbonden bent met het internet. Is er niets mis met je verbinding? Dan kan het zijn dat de app is gecrasht. Dit los je op door de app te resetten: sluit de app helemaal af en open ‘m opnieuw.

  Instructies voor het resetten van apps voor Apple-apparaten vind je hier: https://support.apple.com/en-gb/HT201330. Heb je een Android-device? Dan verschilt de aanpak per merk en apparaat. Check hiervoor je gebruiksaanwijzing.

 • Welk account is gekoppeld aan de app?

  Hier wordt het soms wat verwarrend. Onthoud: met je telefoon gebruik je altijd één account (je Apple ID of je Google ID). Apps die je downloadt worden geregistreerd via dit account.

  Daarnaast maak je zelf een account aan bij Super Chill. Hiervoor mag je zelf kiezen welk e-mailadres je gebruikt. Dit kan hetzelfde zijn als je Apple ID of je Google ID, maar ook het e-mailadres van je werk. Tip: sla of schrijf ergens op welk e-mailadres je gebruikt voor je Super Chill-account. Zo kunnen we je beter en sneller helpen bij eventuele problemen.

 • De video speelt niet af / stopt met afspelen.

  Voor het afspelen van de video’s is een stabiele en actieve internetverbinding nodig. Spelen de video’s helemaal niet af? Check eerst je verbinding of probeer een ander netwerk. Het kan ook zijn dat de video stopt met afspelen nadat je al een gedeelte hebt gezien. Open de video dan opnieuw.

  Nog steeds hetzelfde probleem? Stuur een mailtje naar info@superchill.org. Of deel je vragen of opmerkingen in de app via de Feedback-optie onder ‘Instellingen’. We kijken graag met je mee!

 • Heb ik een echt Digibord nodig om de oefeningen af te spelen?

  Zeker niet! Je kunt elk scherm met een internetverbinding en browser gebruiken. Open https://superchill.web.app/#/. Vul vervolgens de code in die op je app verschijnt als je de knop ‘Afspelen op Digibord’ hebt gebruikt om de oefening te starten.

 • De verbinding met Digibord werkt niet / de code werkt niet.

  Als de code niet werkt, probeer het dan nogmaals door de oefening te sluiten en te heropenen via de ‘Afspelen via Digibord’-knop. Refresh ook https://superchill.web.app/#/ en vul de nieuwe code in op je scherm.

  Blijft het probleem zich voordoen? Stuur dan een bericht naar ons via de Feedback-optie onder ‘Instellingen’.

Account management and privacy

 • Wie heeft toegang tot mijn gegevens?

  Jouw privacy en gegevens zijn voor ons erg belangrijk. Daarom delen we niets met derden zonder jouw toestemming. Meer informatie over Super Chill en privacy? Dat vind je in ons privacybeleid.

 • Hoe kan ik mijn deelname aan het wetenschappelijk onderzoek stop zetten?

  Stuur een bericht naar info@superchill.org om aan te geven dat je niet meer mee wilt doen. Wij brengen het onderzoeksteam op de hoogte en zorgen ervoor dat je geen informatie meer ontvangt

 • Hoe kan ik mijn account verwijderen?

  Ga naar de Super Chill App –> ‘Instellingen’ –> ‘Account’ –> ‘Verwijder account’. Je account wordt nu volledig verwijderd. Let op: dit betekent ook dat je gegevens en opgeslagen items verloren gaan.