Nieuw Open direct op je digibord

FAQ

Zit jouw antwoord er niet tussen?
Neem dan gerust contact met ons op

Algemene vragen

 • Waar kan ik de app downloaden?

  Download onze app in de App Store voor iOS-apparaten en de Google Play Store voor Android-apparaten. Ga naar superchill.org/nl/onze-app voor de downloadlinks.

 • Ik kan de app niet downloaden.

  Is je telefoon of tablet up-to-date? De Super Chill App wordt niet ondersteund door oudere software. Installeer eerst de nieuwe updates op je telefoon of tablet. Verwijder vervolgens de app en download deze opnieuw.

  – Voor iPhone-gebruikers: iOS 8 en hoger
  – Voor Android-gebruikers: Android 4 en hoger

 • Ik kan de link naar de App Store / Playstore niet openen.

  Heb je een werkende internetconnectie? Check je wifiverbinding of data, dat zou zomaar het probleem kunnen zijn.

 • Ik kan de Super Chill App niet vinden in de App Store / Play Store.

  Je kunt de app alleen downloaden met een App Store-account of Play Store-account in de landen die de app ondersteunen. Momenteel is dat Nederland, België, Duitsland en Tsjechië.

 • Kan ik de app ook gebruiken op mijn iPad of tablet?

  Ja, de app is ook beschikbaar op iPads en tablets.

 • Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

  Heb je feedback of loop je tegen problemen aan? Dan kun je terecht in onze app. Open de app, ga naar ‘Instellingen’ en klik op ‘Feedback’. Goed om te weten: feedback kan alleen verwerkt worden als je dit via de app met ons deelt.

  Voor algemene vragen of opmerkingen kun je ons makkelijk bereiken via e-mail op info@superchill.org. Wil je graag jouw ervaring met de app delen? Ook dit mag je naar ons mailen.

 • Hoe kies ik een passende oefening voor mijn klas?

  Je hebt geen voorkennis of voorbereiding nodig. Baseer het vooral op je eigen behoeftes en die van je leerlingen. Elke oefening heeft een korte beschrijving waarin het doel en de oefening staat uitgelegd. De categorieën verklappen stiekem al voor welk moment je een oefening kunt gebruiken.

  Voel je vooral vrij om te mixen en matchen! Soms heeft je klas halverwege de dag een kickstart nodig of moet je een gestreste klas juist kalmeren als de schooldag net begonnen is. Het is dan ook volledig aan jou wanneer en waarom je een oefening gebruikt.

 • Kan ik de app ook blijven gebruiken zonder account?

  Zonder account krijg je toegang tot 5 oefeningen. Deze blijven altijd beschikbaar voor je. Wil je gebruik kunnen maken van alle geweldige functionaliteiten en toegang krijgen tot al onze content? Maak dan zeker een account aan!

 • Moet ik betalen voor de app of voor de inhoud van de app?

  Het downloaden, installeren en gebruiken van de Super Chill App is he-le-maal gratis. Je zal dus nooit onaangenaam verrast worden met in-app aankopen.

 • Mijn Huawei of Honor-apparaat kan de app niet vinden. Wat doe ik nu?

  Vanwege een handelsrestrictie vanuit de Verenigde Staten kunnen nieuwe Huawei-apparaten de app niet meer downloaden. De app wordt op dit moment ook niet aangeboden in de Huawei App Gallery. Heb je een Huawei-telefoon ouder dan 2019? Dan zou de app wel beschikbaar moeten zijn via de Google Play Store.

Digibord en Connectivity

 • Kan ik de app via Chromecast of AirPlay connecten met een ander beeldscherm?

  Ja, je kan de oefeningen direct afspelen op ieder beeldscherm via superchill.web.app. Log in met je app account en krijg direct toegang tot alle oefeningen!

 • Heb ik een internetverbinding nodig als ik de app wil gebruiken?

  Ja, bij het gebruik van de app worden de oefeningen geladen en afgespeeld via internet. Zo zorgen we ervoor dat de app niet te veel ruimte inneemt op je telefoon. Chill!

 • Ik krijg geen video's, audio of beelden te zien in mijn app.

  Check eerst of je verbonden bent met het internet. Is er niets mis met je verbinding? Dan kan het zijn dat de app is gecrasht. Je kunt dit verhelpen door de app te resetten: sluit de app helemaal af en open ‘m opnieuw. Instructies voor het resetten van apps van Apple-apparaten vind je hier. Heb je een Android-device? Dan verschilt de aanpak per merk en apparaat. Check daarom de gebruiksaanwijzing van je smartphone.

 • Wordt de app automatisch gekoppeld aan mijn e-mailadres?

  Alle apps die je via de App Store of Google Play Store downloadt, worden automatisch gekoppeld aan het e-mailadres van je Apple ID of Google ID.

  Daarnaast maak je zelf een account bij Super Chill. Hiervoor mag je zelf kiezen welk e-mailadres je gebruikt. Dit kan hetzelfde zijn als je Apple ID of je Google ID, maar ook het e-mailadres van je werk. Sla of schrijf ergens op welk e-mailadres je gebruikt voor je Super Chill-account, dan kunnen we je beter helpen bij eventuele problemen.

 • De video speelt niet af of stopt met afspelen.

  Voor het afspelen van de video’s is een stabiele en actieve internetverbinding nodig. Spelen de video’s helemaal niet af? Check eerst je verbinding of probeer een ander netwerk. Het kan ook zijn dat de video stopt met afspelen nadat je al een gedeelte hebt gezien. Open de video dan opnieuw.

  Nog steeds hetzelfde probleem? Stuur een mail naar info@superchill.org. Of deel je vragen of opmerkingen in de app via de Feedback-optie onder ‘Instellingen’. We kijken graag met je mee!

 • De verbinding met Digibord werkt niet / de code werkt niet.

  Werkt de code niet? Probeer het dan nogmaals door de oefening te sluiten en opnieuw te openen via de ‘Afspelen via Digibord’-knop.

  Het is nu nóg makkelijk om de oefeningen zonder telefoon connectie af te spelen. Ga naar superchill.web.app, log in met je account en speel de oefeningen direct af via je beeldscherm of digibord.

  Blijft het probleem zich voordoen? Stuur dan een bericht naar ons via de Feedback-optie onder ‘Instellingen’.

Account Management & Privacy

 • Wie heeft toegang tot mijn gegevens?

  Jouw privacy vinden wij heel belangrijk. Daarom delen we niets met derden zonder jouw toestemming. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

 • Hoe kan ik mijn deelname aan het wetenschappelijk onderzoek stopzetten?

  Stuur een bericht naar info@superchill.org om aan te geven dat je niet meer mee wilt doen. Wij brengen het onderzoeksteam op de hoogte en zorgen ervoor dat je geen informatie meer ontvangt. Houd er rekening mee dat het ongeveer 30 dagen duurt om je gegevens uit het systeem te verwijderen.

 • Hoe kan ik mijn account verwijderen?

  Open de Super Chill app en ga in ‘Instellingen’ naar ‘Account’. Klik vervolgens op ‘Verwijder account’. Je account wordt nu volledig verwijderd. Let op: dit betekent ook dat je gegevens en opgeslagen items verloren gaan. Wil je de app toch weer gebruiken? Dan kun je je opnieuw aanmelden.