Gegevens
verwerking van
kinderen

Hey jij daar! Bij Super Chill verzamelen we informatie van jou. Chill, het is allemaal goed!

We doen dit zodat de app niet alleen smooth loopt voor jou, maar zodat we ook kunnen checken welke oefeningen en chill momentjes jou het beste helpen om stevig in je sneakers te staan.

Hieronder lees je welke gegevens we verzamelen en waarom. Wil je de gehele privacyverklaring lezen? Klik dan hier.

Hey, hoe heet je?
We vragen om je naam, zodat we je in de app op je eigen manier kunnen aanspreken. Deze naam verschijnt ook op je profiel. Handig, toch? Vooral als er meer mensen thuis de app gebruiken. Zo weet je precies welk profiel van wie is. Of je nu je echte naam kiest of een fantasienaam, het is helemaal aan jou. Voel je vrij om het te veranderen in de instellingen wanneer je maar wilt.
Hoe zie jij jezelf?
We vragen ook of jij jezelf ziet als een meisje of een jongen. Deze informatie helpt ons om te begrijpen welke oefeningen en rituelen bij meisjes en welke bij jongens in de smaak vallen. Op die manier kunnen we in de toekomst nog beter aanbevelingen doen die echt bij jou passen. Maar zeg je liever niet hoe jij jezelf ziet? Dan is dat ook helemaal oké natuurlijk.

Wanneer ben je geboren?

Bij het opzetten van je profiel zijn we nieuwsgierig naar het jaar waarin je geboren bent. Waarom? Nou, dat geeft ons een handjevol magie om oefeningen uit onze hoge hoed te toveren die precies jouw ding zijn. Gebaseerd op hoe jij jezelf ziet én hoeveel lentes je al hebt gezien. Geen zorgen, we vragen niet naar je volledige verjaardag – je geboortejaar is genoeg voor onze toverformules. We duiken ook in deze informatie van leeftijden om te ontdekken welke oefeningen de hartjes van jongens en meisjes sneller laten kloppen, of juist rustiger maken. Zo kunnen we nog meer kids zoals jij blij maken met oefeningen die jou een fris en rustig koppie geven!

Hoe voel jij je nu?
Elke keer als je de app opent, zijn we razend benieuwd: hoe voel jij je nu? Beetje boos, verdrietig of gewoon prima? We hebben 9 smaakjes emoties om uit te kiezen, zodat jij precies kunt laten weten hoe het met je gaat. Met deze info, plus je geboortejaar en hoe jij jezelf ziet, hebben we de perfecte mix om jou de allerbeste oefeningen voor te schotelen. En weet je wat cool is? Na de oefening vragen we je weer hoe jij je nu voelt. Voel je je nu beter, slechter of gewoon hetzelfde? Alles is prima, natuurlijk, maar we hopen stiekem op een lach op je gezicht. Deze gegevens gebruiken we om uit te vogelen welke oefeningen kinderen zoals jij het meest helpen bij de emoties van dat moment. Welke oefeningen waren een schot in de roos en welke konden beter? Met die kennis gaan we aan de slag om nog meer oefeningen te ontwikkelen die jou helpen om je super chill te voelen.

Wil je de gehele privacyverklaring lezen? Klik dan hier.