De Super Chill App.

Gratis, maar niet voor niks: De Super Chill App. Het kost je geen cent. En het kost je geen tijd. Download de app en je kunt meteen aan de slag!

Apple store
Google play store

Alle voordelen op een rijtje.

 100% relevant, gemaakt met leraren

Makkelijk af te spelen op je digiboard

Betere focus

Minder stress en meer rust

Betere sfeer in de klas

Groter emotioneel bewustzijn

Verbeterde executieve functies

Vergroot creativiteit en innovatief denken

Super Chill Oefeningen voor in elke klas.

De App herbergt een heerlijke, zich constant vernieuwende, mix met eenvoudige Super Chill oefeningen (gebaseerd op yoga en mindfulness). Ontwikkeld voor wat nodig én mogelijk is in de klaslokalen. Gebruik de app om je dag te starten, stressmomenten op te vangen of je klas een oppepper te geven als de concentratie ver te zoeken is.

Samen met leraren gemaakt, dus 100% relevant.

We trekken veel op met leerkrachten en die kennen hun pappenheimers. Vandaar dat de reële behoeften van kinderen en leerkrachten het fundament (blijven) vormen van onze App. Daardoor kunnen de oefeningen snel een natuurlijk onderdeel worden van de dagelijkse routine op school. Zo kost het leraren geen extra tijd.

Gebaseerd op dagelijkse sociaal-emotionele situaties.

De klas is een mini-samenleving. De oefeningen in de App sluiten aan bij de sociaal-emotionele dynamieken in de klas. Onze oefeningen ondersteunen kinderen niet alleen bij wat dagelijks cognitief van ze gevraagd wordt. Het sterkt ze ook in hun zelfreflectie, empathie, sociale flexibiliteit, creativiteit en vernieuwend denkvermogen. Allemaal skills die nodig zijn voor de wereld van vandaag en morgen.